RPA-udvikler med kommercielt mindset

Drives du af at arbejde med Robotic Process Automation? Er du stærk til at eksekvere, og har du en god forretningsforståelse? Så har du nu muligheden for at tage din karriere til næste niveau i Danmarks største lokale og regionale mediekoncern i en stilling med stort udviklingspotentiale og mulighed for at sætte dit eget præg.

Vær med til at sætte retningen for JFM’s automatisering

Vi søger en proaktiv RPA-udvikler, der skal skabe retningen for arbejdet med intelligent automatisering og dataintegration, og som vil få en unik mulighed for at bygge JFM’s automatiseringsprocesser op fra bunden ved hjælp af RPA-teknologi.

Automatisering er en absolut topprioritet hos JFM som koncern. Derfor vil du som RPA-udvikler blive front-runner i arbejdet med at skabe den digitale struktur, der skal danne grundlag for JFM’s digitale omstilling.


Som RPA-udvikler vil dine opgaver være:

  • og identificere processer, der kan automatiseres ved hjælp af RPA
  • for opsætning, eksekvering og implementering af RPA-løsninger, der imødekommer forretningens behov
  • med mange forskellige afdelinger i koncernen for løbende at sikre, at RPA-løsningerne fungerer optimalt i hele forretningen
  • dokumentere og arbejde med vedligehold af automatiseringsløsningerne over tid

Du vil have høj grad af indflydelse på stillingen og et stærkt team bag dig, der står klar med faglig sparring.

Hvem er vores næste kollega?

Du er handlekraftig og selvstændig, og du motiveres af at igangsætte opgaver og følge dem til dørs. Du er udadvendt og kan godt lide at være i kontakt med mange mennesker i løbet af en dag. Du har et skarpt overblik og evnen til at samarbejde med mange forskellige afdelinger på tværs af lokationer. Du har et kommercielt mindset og er ikke bange for at nytænke allerede eksisterende forretningstiltag eller udfordre forretningsmæssige processer, hvis du mener, at der findes andre muligheder, som bedre kan opfylde virksomhedens behov.

Det er et krav, at du har:

  • erfaring med UI Path, da alt, som udvikles og driftes i koncernen, foregår i UI Path
  • med RPA-teknologi og automatisering
  • forståelse for softwareudvikling, da du skal være i dialog med softwareudviklere i forbindelse med implementeringen af processerne

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for IT-branchen. Du må gerne have et godt kendskab til softwareudvikling, men det er ikke et krav, at du har tekniske kompetencer i kodning. Vigtigst er det, at du kan arbejde med UI Path, at du er passioneret omkring RPA-udvikling, og at du motiveres af at arbejde med forretningsudvikling.


Vi tilbyder:

En stilling med mange forskellige opgaver i et ambitiøst og dynamisk miljø, hvor der er gode udviklingsmuligheder. Du vil referere direkte til Koncern IT-chef Jesper Henriksen og blive en del af et stærkt team, JFM Technology, hvor vi sætter stor fokus på udvikling af den enkelte medarbejder og afdelingen generelt.

JFM Technology består af over 50 medarbejdere med hver deres ekspertise, og du vil derfor få rig mulighed for sparring på IT-infrastruktur og forretningsviden. Yderligere sørger vi for en grundig onboardingproces, så du føler dig godt klædt på til at tage styringen på RPA-opgaverne.

Der vil være fleksible arbejdstider, og du vil have base ved teamet på Blangstedsgårdsvej i Odense med mulighed for at arbejde på nogle af JFM’s andre lokationer i løbet af ugen.

Virksomheden

JFM er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier og Midtjyske Medier. JFM er landets næststørste mediekoncern med en budgetteret omsætning på 2 milliarder kroner og omkring 1700 medarbejdere.

Vi udgiver 13 dagblade med et læsertal hver uge på 673.000. Hertil kommer 53 ugeaviser med et samlet læsertal på 827.000, ligesom koncernen ejer 4 lokalradioer med et gennemsnitligt estimeret ugentligt lyttertal på 827.000.

Vi råder tillige over en bred pallette af digitale medier med mere end 2,6 millioner månedlige brugere.

Vi er en ambitiøs virksomhed, som arbejder målrettet på at være Danmarks bedste mediearbejdsplads. Vores kerneværdier er tillid, mod og ansvar – og vi gør vores bedste for altid at have værdierne med i vores hverdag og arbejdsopgaver.

Lyder det interessant, og vil du vide mere?

Ansøgningsfrist: Vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende og afslutter rekrutteringen, når den rette kandidat er fundet.

Du er mere end velkommen til at kontakte Koncern IT-chef Jesper Henriksen på +45 4172 0257, hvis du ønsker at høre nærmere omkring stillingen og JFM som arbejdsplads.


Søg stillingen her

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.