JFM søger kommercielle Account Managers i hele Danmark


Er du en energisk og initiativrig person, der brænder for salg og knivskarpe medieløsninger? Har du øje for gode kundeoplevelser, medieplanlægning- og eksekvering, og har du et bemærkelsesværdigt talent for at tale med kunder og opsøge nye muligheder? Så er du måske en af vores nye kollegaer, der skal med på vores digitale rejse! 

Vi søger Account Managers på tværs af alle vores lokationer i hele Danmark. Du bliver en del af BtB-salgsorganisationen på mere end 150 kollegaer, hvor du skal hjælpe vores mange kunder med annoncering og markedsføring på tværs af vores medieplatforme. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, og din hverdag bliver et spændende mix af opsøgende salg, kundemøder, kampagneopfølgning og søgen efter nye kunder gennem netværk og kreativ tænkning.


Dit job indebærer, at du:

 • Får ansvaret for din egen portefølje af kunder, hvor fastholdelse og udvidelse er afgørende
 • Er en initiativrig person, der aktivt opsøger potentielle kunder og præsenterer vores medietjenester – ved fysiske såvel som Teams-møder.
 • Holder øjne og ører åbne for nye forretningsmuligheder
 • Booker og afholder kundemøder, hvor du sporer dig ind på kundens behov
 • Foretager en grundig behovsafdækning, anvender effektive salgsteknikker og giver professionel rådgivning, der sikrer, at vores kunder når deres forretningsmål
 • Stræber efter at opnå afdelingens salgsbudget ved at skabe gode og langvarige relationer til vores kunder og samarbejdspartnere
 • Deltager i lokalt netværk for at udvide din horisont og viden om markedet samt opbygge gode relationer til potentielle kunder og samarbejdspartnere. JFM understøtter dit arbejde med netværk gennem mere end 150 lokale partnerskaber med blandt andet sports- og kulturinstitutioner


Hvem er du?

 • Du har erfaring med opsøgende salg og kunderådgivning
 • Du sprudler af energi og er en initiativrig person, der ikke er bange for at tage første skridt
 • Du er en kommunikationsmester, der har talegaverne i orden
 • Du er empatisk og kan forstå og imødekomme kundens behov
 • Din evne til at arbejde selvstændigt er imponerende, og du trives med at have frihed under ansvar
 • Du er en dygtig jonglør, der kan have mange bolde i luften uden at miste overblikket
 • Du er konkurrencedrevet og motiveres af at overgå dine egne salgsmål


Vi forestiller os, at du har solid erfaring med opsøgende salg og digitale løsninger. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Google Ads, SEO og andre digitale markedsføringsværktøjer. Dine tidligere erfaringer afspejler sig i din evne til at arbejde selvstændigt og i samarbejde med andre interessenter. Du er omstillingsparat og kan tænke ud af boksen, når du skal optimere eksisterende processer. Desuden er din evne til at spotte og udnytte muligheder bemærkelsesværdig. 


Hvad kan du forvente af os?

Hos JFM har vi en spændende mulighed til dig, der ønsker at skabe effektive medieløsninger til vores kunder, og som er klar til at tage med på en rejse, hvor vores digitale transformation er i højsædet. Vi tilbyder en stilling med varierende opgaver i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, og hvor udviklingsmulighederne er mange.

I JFM støtter vi hinanden og fokuserer på at udvikle den enkelte medarbejder og afdelingen som helhed. Vores kultur bygger på JFM’s mission om at støtte demokrati og sammenhængskraft med rod i det lokale, og tillid, ansvar og mod udgør vores værdigrundlag. Hvis du vil vide mere om alt det JFM kan og står for, så kan du læse mere her.

Vi søger kollegaer i hele Danmark, så lokaliseringen af din arbejdsplads afhænger af din bopæl. Du kan se frem til en attraktiv løn med bonusordning, der belønner dine resultater. I JFM har vi desuden en god forståelse for, at dit arbejdsliv skal balancere med dit privatliv. Derudover tilbyder vi sundhedsforsikring, pensionsordning, transportgodtgørelse samt intern salgstræning og karriereudvikling.


Er du klar til at hoppe om bord på vores digitale rejse? 

Vi håber, at vi kan byde vores nye kollega velkommen snarest muligt.

Tøv ikke med at sende en kort motiveret ansøgning og vigtigst af alt et uddybende CV! Vi holder løbende samtaler og afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat til vores team.

Har du spørgsmål til stillingen, eller har du brug for mere information om JFM som arbejdsplads, så er du mere end velkommen til at kontakte vores markedschef, Flemming Baun, på 51372845 eller flba@jfm.dk.


Vi ser frem til at høre fra dig!


 


 

Søg stillingen her

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.