IT-supporter søges til Danmarks andenstørste privatejede mediehus

Er du passioneret omkring IT, og motiveres du af at levere god kundeservice? Har du en solid teknisk ekspertise og trives i en rolle, hvor du håndterer driftskritiske situationer med ro og professionalisme? Så er du måske vores kommende IT-supporter.
Som IT-supporter hos JFM bliver du en vigtig del af vores dedikerede Servicedesk-team i JFM Technology, der stræber efter at levere førsteklasses teknisk support, både via telefon og skriftlig kommunikation. Du vil være ansvarlig for at løse en bred vifte af IT-relaterede opgaver og sikre en IT-oplevelse af høj kvalitet for vores kolleger.


Nøgleansvarsområder:

 • Yde ekspertbistand og brugersupport med en solid kommunikationsevne på telefon og skrift
 • Demonstrere en høj grad af teknisk ekspertise og evne til at diagnosticere og løse komplekse IT-udfordringer
 • Træde til i driftskritiske situationer for at sikre stabil IT-drift
 • Udføre fejlsøgning på hardware og systemer
 • GDPR og IT-sikkerhed
 • Håndtere medarbejdertelefoni- og bredbånd
 • Udføre IT-opgaver som konfiguration af computere og mobile enheder, hardware-registrering samt oprettelse og nedlæggelse af brugere


Dine kvalifikationer:

 • Evnen til at bevare overblikket og levere fremragende service til brugerne
 • Evnen til at prioritere og tage ansvar for dine opgaver
 • Gode færdigheder i Microsoft Office 365 inkl. Teams
 • Erfaring med support på både pc og Mac, mobile enheder, printer og salgssystemer
 • Evnen til at arbejde selvstændigt og systematisk
 • Gode samarbejdsevner og en vilje til at dele din ekspertise
 • En hjælpsom og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde
 • Evnen til at bevare overblikket i en stor organisation med et komplekst drifts-set up

Vi leder efter en IT-supporter med lidenskab, initiativ og øje for detaljer. Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og tidligere erfaring fra en mellemstor til stor virksomhed, der skinner i gennem, når du skal løse komplekse IT-udfordringer. Vi forestiller os, at du er god til at sætte dig ind i nye tendenser inden for IT-området, og at du er en kreativ problemløser, der tør tænke ud af boksen. Din begejstring for IT og kundesupport smitter af på dine kolleger. Du har et initiativrigt sind og er motiveret af at bidrage med nye idéer. At opnå resultater er en vigtig force hos dig, og du er dygtig til at bidrage med friske perspektiver. Du trives i en travl og alsidig hverdag, og din tilgang udstråler tålmodighed og hjælpsomhed.


Hvad kan du forvente af os?

Hos JFM har vi en spændende mulighed til dig, der ønsker at levere effektive IT-løsninger til dine 1600 kolleger på tværs af hele organisationen. Du bliver en del af en engageret afdeling, hvor vi prioriterer læring og vækst. IT Servicedesk-teamet består i øjeblikket af tre medarbejdere og en synlig leder, der arbejder tæt sammen med sit team. Du vil arbejde i et åbent kontormiljø, hvor samarbejde og kommunikation er i centrum. Du får mulighed for at deltage i spændende projekter og arbejde med innovativ teknologi. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder med fokus på undervisning.

Vores kultur bygger på JFM’s mission om at støtte demokrati og sammenhængskraft med rod i det lokale, hvor tillid, ansvar og mod udgør vores værdigrundlag. Vi lægger vægt på at skabe et positivt og uformelt arbejdsmiljø, og vi afholder derfor regelmæssige sociale arrangementer.

Vi tilbyder en grundig onboarding, der ruster dig til at tage ansvar og håndtere de spændende opgaver, der venter dig. Vi værdsætter kreativitet og innovation, og vi er overbeviste om, at du kan bidrage med nye perspektiver og idéer, der kan løfte vores arbejde til nye højder.

Du får base på vores kontor, der er beliggende i Odense SØ. Vi tilbyder en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen med attraktive medarbejderrabatter.


Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere?

Stillingen er med opstart snarest muligt, og vi afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Vi indkalder løbende til jobsamtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, eller ønsker du at vide mere om JFM som virksomhed er du velkommen til at kontakte Chef for Servicedesk, Tina Elmose, på 65455046 eller tel@jfm.dk 

Vi ser frem til at høre fra dig!


Om JFM

JFM er Danmarks næststørste privatejede mediekoncern, som dækker størstedelen af Danmark med vores 15 dagblade og 54 ugeaviser fordelt over hele landet. 

JFM er sat i verden for at understøtte demokrati og sammenhængskraft i hele Danmark med rod i det lokale. Vi er en levende organisation med over 1700 engagerede medarbejdere med arbejdssteder fra Holstebro til Hovedstaden. Medarbejdere, der hver dag lægger al deres energi, viden og kunnen i at informere, inspirere, kommunikere og underholde. 

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er højt til loftet, masser af udviklingsmuligheder og attraktive medarbejderfordele.

JFM's mange medier er hver uge i kontakt med omkring 2,8 mio. kontakter, så kontaktfladen er stor.

De mange nyhedssites, der er knyttet til vores dagblade og ugeaviser, bliver ugentligt besøgt af mere end 1,7 mio. brugere, og vi har tilsvarende omkring 2 mio. ugentlige læsere på print.   

Søg stillingen her

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.