Et godt sted at arbejde

JFM er en arbejdsplads fyldt med muligheder. Vi har 15 dagblade, 43 ugeaviser og en lang række magasiner og netmedier, og vores redaktioner er fyldt med engagerede og ambitiøse journalister, fotografer og redaktører. Derudover er vi et mediefællesskab, der leverer professionel, effektiv og kompetent markedsføring til virksomheder landet over, store som små. Vi producerer kvalitetsindhold hele vejen rundt: Radio, filmproduktion, grafik, markedsføring og kommunikation. Vi har lokationer i hele landet, og med vores aktiviteter er vi i kontakt med 2,7 millioner danskere hver uge. Uanset, hvor vi befinder os, stræber vi efter at sikre et arbejdsmiljø i topklasse med sunde kontormiljøer og topmoderne it-faciliteter. 

For at være førende i branchen kræver det, at vi hele er på forkant med nye tendenser og trends. Derfor udvikler vi konstant vores medarbejdere og ledere, så vi altid stiller de stærkeste hold. JFM er en stor og solid organisation, og vores medarbejdere udgør hele vores rygrad. Derfor prioriterer vi deres trivsel højt, og vi har særligt fokus på at optimere samarbejdet på tværs af geografi og arbejdsområder. For os er det altafgørende, at alle medarbejdere føler sig som en del af et fællesskab og en stærk sammenhængskraft. Derfor er det heller ikke overraskende, at rigtig mange af vores medarbejdere gør karriere i koncernen.

Find dit drømmejob i dag!

Vi har ofte ledige stillinger i JFM i mange forskellige afdelinger og i mange forskellige dele af Danmark. Så find dit drømmejob i dag, så du kan blive en del af Danmarks mest attraktive mediefællesskab.

Se ledige stillinger
Sammen bliver vi bedst

JFMs direktion har en klar vision: At være den foretrukne formidler af troværdig, kritisk og konstruktiv journalistik – og relevant indhold. Som en værdibaseret organisation, bygget på ordentlighed, tillid, mod og ansvar overfor hinanden og for vores samfund, forpligter vi os til at skabe en tidssvarende og bæredygtig forretning. Vi bliver bedre i fællesskab. Derfor får vores medarbejdere frihed under ansvar og er med til at sætte præg på virksomhedens udvikling, så både de og virksomheden udvikles. Vi prioriterer efteruddannelse af vores medarbejdere, gode medarbejderordninger, et fleksibelt arbejdsmiljø og masser af socialt samvær. 

Tillid er noget, vi udviser proaktivt

Tilliden skal vi gøre os fortjente til ved at agere ordentligt og troværdigt i alle forhold. Vi stoler på, at vores arbejdsrelationer har koncernens mission og vision for øje i alle henseender, og vi anerkender forskelligheder og er nysgerrige på uenigheder, som vi gerne undersøger og udforsker. Vi praktiserer ærlig og konstruktiv feedback, så vi kan skabe stærke relationer, der naturligt fostrer tillid. På den måde skaber vi et solidt samarbejde, så vi i fællesskab kan nå vores mål.

+
medarbejdere i hele koncernen
+
forskellige medier
+
er vi ugentligt i kontakt med
Mod er det, der driver vores forretning fremad

Vi forstår vigtigheden af nytænkning i den digitale transformation, som vores koncern er en del af. Derfor investerer vi konsekvent i udvikling, også selvom det i nogle tilfælde medfører et farvel til det trygge og velkendte. Ved at tænke som modige iværksættere og turde begå fejl – og lære af dem – skaber vi sammen en tidssvarende og bæredygtig forretning, der sætter et positivt aftryk i verden.

Ansvar for koncernens udvikling

Mål og aftryk i verden er et fælles anliggende. Vi deler en følelse af ejerskab over organisationens formål og bidrag til samfundet, og vi gør os umage for at nå vores mål. Vi er alle bevidste om vigtigheden af at skabe en bæredygtig forretning og sikre, at vi også i fremtiden kan fortsætte med vores mission. Derfor arbejder vi flittigt, ordentligt og samvittighedsfuldt med de udfordringer, vi står over for, og værner om arbejdsglæden imens.

“Det fede ved branchen er, at man ved aldrig helt, hvad morgendagen bringer”.

Jesper NørgaardChefredaktør/Redaktionel udvikling

Ansættelsesproces

1. Opslag af stillinger

Ledige stillinger hos JFM bliver slået op på online jobportaler.Det vil fremgå af hvert enkelt stillingsopslag, hvad du skal vedhæfte din ansøgning.

2. Bekræftelse

Når vi har modtaget din ansøgning i HR-afdelingen, får du en bekræftelse. Samtidig sørger vi for, at ansøgningen kommer i de rigtige hænder.

3. Jobsamtaler

Hvis du bliver indkaldt til en indledende samtale, vil det oftest være med den ansættende leder. Går du videre fra den indledende samtale, kan der til de efterfølgende samtaler deltage repræsentanter for HR og ledelse. Du skal eventuelt udfylde en personlighedsprofil. I begge tilfælde vil du blive informeret på forhånd.

4. Bekræftelse

Kommer du igennem nåleøjet og bliver valgt til jobbet, kan du se frem til at blive en del af Danmarks tredjestørste mediekoncern. Du vil blive taget rigtig godt imod af dine nye kolleger, og du vil samtidig få en grundig introduktion til din nye arbejdsplads, herunder vores brands, lokationer, direktion etc. Held og lykke med din jobsøgning hos JFM.

Kom i praktik hos JFM

Vi har ofte ledige praktikpladser i JFM. Journalister er grundstenene i vores koncern. Vi er alene sat i verden for at være publicister, og derfor sætter vi også en stor ære i at udvikle og uddanne fremtidens journalister. For os er det journalistiske håndværk helt afgørende – særligt i en tid, hvor alle kan udkomme med alt på alle platforme.

Læs mere her

Jeg tror, at alle vil have godt af at prøve at være et sted som det her.

Christian GnutzmannTidligere praktikant

Whistleblowerpolitik

For JFM er det af afgørende vigtighed at få besked om uregelmæssigheder eller lovovertrædelser. Vi opfordrer alle med tilknytning til JFM til at informere os gennem whistleblower-ordningen. Whistleblower-ordningen omfatter alle JFMs datterselskaber, afdelinger og forretninger.

Læs mere

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.