Mere end bare et mediehus

JFM er et mediefællesskab. Vi er Danmarks næststørste private mediekoncern og dækker hele landet. Vi udgiver i alt 15 dagblade med 0ver 550.000 læsere hver uge og 43 ugeaviser med knap 1 million læsere. Avisen Danmark er et af landets mest læste dagblade med 400.000 læsere hver uge. Dertil regionale og lokale nyhedssites med ca. 1,5 mio. ugentlige brugere. Den nationale Radio4 – med JFM som hovedejer – når 224.000 ugentlige lyttere. Foruden Radio4 har koncernen fire kommercielle radiostationer med knap 700.000 ugentlige lyttere. 

Vi når 2,7 millioner kontakter hver uge, vi har en omsætning på ca. 2 mia. kr. årligt, og vi beskæftiger ca. 1700 medarbejdere, fordelt over hele landet. JFM er medejer af det største danske distributionsselskab dao og har derudover egne distributionsselskaber. JFM ejer to rotationstrykkerier og et full service printhouse Step Print Power. Datterselskabet, kommunikationsbureauet STEP er blandt Danmarks største. Dertil drives digitale aktiviteter som Gul&Gratis, deal.dk, Sweetdeal.dk og SPOTdeal. 

Ambitiøse sammen 

JFM står på et stærkt fundament, og det skal vi bruge som springbræt for at ruste os til fremtiden. Vores 2025-strategi har vi kaldtAmbitiøse sammen”, for vi flytter os i fællesskab. Strategien er vores plan for, hvordan vi i fællesskab skal flytte os fremad på vores mission om demokrati og sammenhængskraft. Målet er at forløse koncernens iboende potentiale, så vi står som en endnu mere betydningsfuld samfundsaktør i 2025.

Vi tager ansvar for vores samfund

Samfundsansvar er et væsentligt element i JFMs kerneopgave om at sikre demokrati og sammenhængskraft i lokalområderne. Vi ønsker at drive en bæredygtig virksomhed som muligt, og derfor arbejder vi hårdt for at sikre, at virksomhedens aktiviteter foregår på en ansvarlig måde. Vi kæmper hver dag for at blive bedre til at forholde os mere helhedsorienteret og proaktivt til bæredygtighed, diversitet, etik og social ansvarlighed. 

Fælles udgivererklæring

Tirsdag d. 19. september 2023 blev dagen, hvor samtlige chefredaktører i JFM underskrev en fælles udgivererklæring på Rødding Højskole.

Det var ikke uden omtanke, at underskrifterne skulle falde på netop verdens ældste højskole, da højskoler har det til fælles med JFM, at de virker for demokrati og oplysning.

Baggrunden for, at vi nu får en fælles udgivererklæring, er en understregning af vores mediers totale redaktionelle frihed og uafhængighed, og at vi skal huske, at det både er et stort privilegium og et stort ansvar. Udgivererklæringen tillægger redaktionen den fulde kompetence til at træffe afgørelser i redaktionelle anliggender, og er en fælles erklæring om, at vi gennem kvalitetsjournalistik, som er konstruktiv, kritisk, fair, oplysende og debatskabende virker for demokrati og sammenhængskraft i hele Danmark med tydelig rod i det lokale.

Gennem dette fremmer vi borgernes lyst og evne til at deltage i demokratiet på så oplyst et grundlag som muligt.

Journalistikken, vi bedriver, stræber efter at give borgerne den bedst opnåelige version af sandheden. Vores medier ser sig selv som medspillere i deres lokalsamfund med et klart ønske om at gøre lokalsamfundet til et bedre sted at leve. Det sker gennem engageret og troværdig journalistik. Såvel kritiske som positive historier dækkes.

Læs et eksempel på en udgivererklæring her. 

+
er vi ugentligt i kontakt med
ugentlige læsere af Avisen Danmark
+
forskellige medier

Mød direktionen

Direktionen hos JFM udgøres af erfarne mediefolk med koncernchef Jesper Rosener i spidsen. Tilsammen repræsenterer direktionen mange års erfaring i forskellige dele af den danske mediebranche – og både hver for sig og tilsammen er de garanter for, at JFM hele tiden er i bevægelse. Fremad.

Jesper Rosener
Adm. Direktør
+45 65 45 50 05+45 21 77 20 32jsr@jfm.dk
Bjarne W. Munck
Viceadm. Direktør & COO
+45 65 45 50 10+45 23 28 69 43bjamu@jfm.dk
Peter Orry
Ansvarshavende Chefredaktør
+45 79 12 45 01+45 20 60 45 01por@jfm.dk

Et mediefællesskab fuld af muligheder

Om du er virksomhedsejer, privatperson, på udkig efter det næste spændende job eller du bare gerne vil vide mere om koncernen, så kan du læse meget mere her.

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.