“Jeg holdt hurtigt op med at føle mig som praktikant. Jeg var journalist på lige fod med mine kolleger.”

Niklas Jeppesentidligere praktikant

“Jeg tror, at alle vil have godt af at prøve at være et sted som det her.”

Christian Gnutzmanntidligere praktikant

“For mig har stemningen været imødekommende og hjertelig. Jeg har følt mig som en del af redaktionen og ikke bare som en praktikant.”

Ditte Irene Knudsentidligere praktikant

“Jeg har været glad for at være her siden dag ét. På Viborg-redaktionen nåede jeg at arbejde med mange forskellige stof- og genretyper, og i februar startede jeg på sportsredaktionen, som jeg også nyder. VSF har gode kollegaer og gode arbejdsbetingelser.”

Anders Juel Pørtnertidligere praktikant

“Jeg vil råde alle til at søge praktik på JV, hvis de vil lære håndværket og blive dygtigere.”

André Majlundtidligere praktikant

“Der var rig mulighed for at byde ind med egne idéer og historier. Jeg nåede i praktikperioden rundt om flere journalistiske genrer heriblandt nyhedshistorier, reportager, portrætter og features.”

Nicklas Andsbjergtidligere praktikant

“Du lærer noget helt nyt hver dag og mærker, at bare en smule erfaring langsomt får dig til at undre oftere, undersøge nærmere, spørge bedre og skrive hurtigere, end dengang man begyndte som journalistpraktikant.”

Peter Branderup Mathiasentidligere praktikant

“….du forsvinder aldrig i mængden. Det er især en gave i begyndelsen, hvor man hurtigt bliver en vigtig del af dagligdagen.”

Mathias Mundbjergtidligere praktikant

“Du får en helt formidabel mulighed for at være med til at udvikle. Alle er generelt åbne for nye tiltag, og det gør, at man virkelig kan udfolde sig. Der bliver sagt ”ja” til nye ideer og ikke ”nej”. Jeg er aldrig bange for at komme med ideer, for jeg har følelsen af, at intet er for dumt, for småt og heller ikke for stort.”

Juliatidligere praktikant

“Du får ansvar og kommer helt ind i maskinrummet fra dag ét. Du kommer tæt på byens vigtigste personer, borgmesteren, prominente politikere, de største erhvervsdrivende osv., og det er kun evnen til at komme på gode idéer, som sætter grænser. Alt i alt får du en stejl læringskurve.”

Kristoffertidligere praktikant

“Fordi jeg elsker selv at kunne påvirke, hvilke historier jeg skulle arbejde med, var Randers Amtsavis den perfekte praktikplads for mig. Her var der en god balance mellem at blive kastet ud i noget nyt, men alligevel ikke at skulle stå alene med det hele. De månedlige feedbacksamtaler havde kæmpe betydning for både trivsel og personlig forbedring.”

Eva Maria Jørgensentidligere praktikant

“At være i praktik på Randers Amtsavis er sjovt, lærerigt, udfordrende. Jeg valgte redaktionen, for at få lov til at prøve kræfter med forskellige stofområder – og det må man sige, at jeg har fået opfyldt: Jeg har været madanmelder, retsreporter og alt derimellem. Her sidder man med stærke personhistorier den ene dag, og omfattende aktindsigter den næste – og der er altid nogen at spørge, hvis man har brug for hjælp.”

Mette Bjerretidligere praktikant
Mette Bjerre er ny journalist praktikant på Randers Amtsavis. Foto: Annelene Petersen

“Som journalistpraktikant på Randers Amtsavis har du ingen mulighed for at gemme dig. Du er en del af en redaktion, der forventer dine input i det daglige, og som til gengæld giver rig mulighed for at eksperimentere og jagte de historier, du tror kan vinde læsernes gunst.”

Pia Pagaard Møller Madsentidligere praktikant
Mette Bjerre er ny journalist praktikant på Randers Amtsavis. Foto: Annelene Petersen

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.

Kontakt JFM – Vi er klar til at hjælpe dig!

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Tak!

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.